Creating Paradises

logo brand booster

Bekijk hier hoe ik tientallen ondernemers dagelijks heb mogen begeleiden en wat voor mooie resultaten daaruit komen. De omzet staat symbool voor de impact die iemand maakt en dat de waarde van die persoon gezien wordt in de markt. (M.a.w. dat je betaald krijgt wat je waard bent en dat je hiermee steeds meer richting zorgeloosheid mag gaan voor jou en voor je familie, terwijl je ondertussen een impact maakt in de markt en steeds meer mensen kunt helpen).

Fleur timmerman

“Binnen 2 maanden had ik de investering voor Impactmachines er alweer uit en waar ik vroeger nog moeite had om 50 euro per uur te vragen durf ik nu zonder schaamte mijn trajectprijs te vertellen"

Fleur Timmerman - Verandercoach

Ik ben mijn bedrijf gestart als een soort van hobby. Ik wilde mensen verder helpen en deed dit naast mijn vaste baan in loondienst. Vakinhoudelijk had ik al heel wat opleidingen gedaan om ook daadwerkelijk mensen verder te kunnen helpen, maar als ik er volledig mijn werk van wilde maken, dan moest het bedrijfsmatig allemaal wel een stuk serieuzer worden. En die kennis had ik gewoon niet.

En toen kwam Esther op mijn pad. Ik had al veel meer businesscoaches voorbij zien komen, maar Esther was de enige die me aantrok. Vooral omdat zij wel 1-op-1 trajecten aanbiedt en niet voor de massa gaat. Want daar hou ik zelf ook niet van. Ik wil zeker weten dat ik mensen verder help en niet dat iedereen zomaar een cursus bij mij kan kopen, terwijl ik niet weet of ik wel de beste coach voor ze ben.

Al voordat ik met Esther in gesprek ging wist ik dus dat ik ja zou zeggen op haar programma Impactmachines. En dat is echt even een flinke investering voor een startende ondernemer.

Maar o wat is dat het waard! Ik ben nog lang niet het hele programma door, maar heb al zoveel resultaten! Binnen 2 maanden had ik trouwens de investering er alweer uit.

Wat ik nooit durfde te dromen! En dat zorgde er alleen maar meer voor dat ik nog harder aan de slag ging om alles te leren van Esther.

Waar ik vroeger nog moeite had om 50 euro per uur te vragen durf ik nu zonder schaamte mijn trajectprijs te vertellen. En geloof mij, die prijzen zijn een stuk omhoog gegaan.

Door Esther leerde ik geloven in mijn eigen waarde, dat wat ik doe en deel echt zeker een mooie prijs mag kosten. Qua technische tooltjes en snufjes heb ik ook heel veel geleerd van Esther. Zo kunnen klanten een afspraak boeken in mijn agenda. Ik wilde daar nooit aan beginnen omdat ik bang was de controle kwijt te raken, maar het tegenovergestelde is juist waar. Het scheelt je zoveel tijd en gedoe!

Ook heb ik een doorlopende stroom van nieuwe klanten, terwijl ik nog niet eens aan het adverteren ben. Mijn leven heeft een enorme wending gekregen. Ik geloof nu dat ik geen vaste baan meer nodig heb om toch elke maand voldoende inkomsten te hebben. Ik ga zelfs over 3 maanden mijn baan opzeggen!

Ik kan je Esther van harte aanbevelen, je komt sowieso door haar programma mega veel stappen verder op weg naar het (bedrijfs)leven wat jij wilt leiden!

Boukje Nienke Abma

"Mijn omzet ging met 45.000 euro omhoog"

Boukje Nienke Abma, eigenaar en coach bij 'It Foartou'

Er waren al een aantal businesscoaches voorbij gekomen in mijn leven. Bij sommigen had ik een traject afgesloten, echter zonder resultaat. Dit had ermee te maken dat het zeer massaal ingekleed werd. Met 350 mensen in een zaal. Als hooggevoelige een drama!

Eind 2018 had ik besloten nooit meer in te gaan op businesscoaches die geen persoonlijke aandacht kunnen geven, omdat dit nu eenmaal onmogelijk is met zoveel cliënten.

En toen verscheen er een filmpje van Esther op Facebook. Intuïtief voelde ik dat dit anders was en ze wekte vertrouwen bij mij door voorbeelden van zichzelf zowel zakelijk als prive te noemen. En het was ook anders. Een totaal andere insteek die begint bij jezelf. Jouw kijk op jezelf. 'What you think is what you become'. FANTASTISCH!

Sinds ik JA zei op het traject en met de mindsetmodule begon, ontstond er al een enorme boost qua aanmeldingen. Mijn omzet ging met 45.000 euro omhoog. Gewoon omdat ik het universum opdracht gaf bepaalde mensen en klanten op mijn pad te sturen. Dit kan, omdat wij als mensen met elkaar verbonden zijn via energetische lijntjes.

Mijn expertise bestaat uit het vertalen van het gedrag van kinderen in een boodschap naar de ouders. Wat wil jouw kind je vertellen met zijn gedrag. Waarom doet je kind wat hij/zij doet en wat kun jij als ouder betekenen in dit verhaal. In het kort; Wat is er nodig om thuis weer een ontspannen sfeer te creëren.

Inmiddels heb ik er twee collega's bij, omdat ik het werk met z'n tweeën niet meer aankon. Open hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog een tweede praktijk. De luxe dat ik kan kiezen wie ik wil helpen en wie ik liever doorverwijs geeft mij heel veel ruimte! Iedere dag ben ik dankbaar dat deze lieve dame op mijn pad kwam.

resultaat 1
resultaat 2
resultaat 4
resultaat 5
resultaat 6
resultaat 7
resultaat 8
Annemarie review

"Ik begon in september en in januari zat ik aan de 10.000 euro omzet"

Annemarie - Doorbraakcoach voor leiders in organisaties

Ik had zelf een achtergrond als directeur van 500 man personeel en ik was al een tijdje ondernemer maar ik was aan het dobberen. In de rol van directeur waren er altijd harde afspraken, maar toen ik voor mezelf ging werken en leuke coach cliënten kreeg vanuit mijn netwerk, had ik veel minder een stok achter de deur om echt aan mijn bedrijf te werken.

Ik werd getriggerd door Esther om een traject aan te gaan bieden in plaats van losse coachingsessies en om assets te bouwen die tijd en geld opleveren.

Ik begon in september en in januari zat ik aan 10.000 euro omzet. Dit was niet de enige doorbraak; ik kreeg meer dan 2000 LinkedIn contacten erbij én ik heb nu een jaar later alles op mijn vision board gerealiseerd.

Terwijl het daarvoor lange termijn dromen waren.
Je moet het gewoon gaan doen, daardoor is bij mij alles in een stroomversnelling geraakt.

M’n business is aan het evolueren, ik ben nieuwe bedrijven erbij gestart dus mezelf aan het verbreden en dat geeft me heel veel energie. Dat heb ik ook geleerd tijdens het programma in de mindsetmodule, dat niet alles vaststaat en alles in ontwikkeling blijft. Ik blijf zuiver in wie ik ben en ik doe alleen nog maar wat mij energie geeft. Daardoor komt alles nu in een soort moeiteloosheid naar mij toe.

Ik had, voordat ik bij Brandbooster kwam, al in verschillende andere programma’s geïnvesteerd die niets hadden opgeleverd. Je werd daar als het ware in alles meegenomen. Terwijl in dit traject moest ik echt aan de bak en het gaan doen met hulp van Esther en haar team, waardoor er eindelijk echt verandering is gekomen. Zonder dit traject was ik nu niet zo snel zover gekomen!

resultaat 9
resultaat 10
resultaat 11
resultaat 12
resultaat 13
resultaat 14
resultaat 15
Andrea testimonial

"Ik draai nu maanden tussen de 10K - 30K en dat zonder techniek en zonder te moeten adverteren!"

Andrea - OhMyGoddess

Ik ben bij Esther in haar programma gekomen omdat ik een strategie nodig had. Ik voelde dat ik geen grip had op mijn bedrijf, ik had financieel tekorten en al veel gedaan wat niet opleverde wat ik had gehoopt.
Door de mindsetmodule in het programma waarin Esther dingen uitlegde op een andere manier en dat de mindset het resultaat was van Esthers succes, viel bij mij het kwartje.
Ik heb geen funnels opgezet maar ben mezelf organisch op Instagram laten zien waardoor ik al mijn eerste 2500 euro klanten kreeg.
De klanten kwamen puur door mijzelf te zijn in combinatie met het leren van een structuur voor het runnen en groeien van een online bedrijf.

Je hoeft niet perse alles te volgen en precies de strategie te implementeren en de funnel als tijdens het proces blijkt dat het niet helemaal bij je past. Of als je merkt dat je bepaalde dingen anders wilt inrichten, daar kun je zelf je eigen ruimte voor innemen.

Het gaat erom dat het balletje aan het rollen gaat. Ik draai nu maanden tussen de 10k - 30k en dat zonder techniek en zonder te moeten adverteren!

resultaat 16
resultaat 16a
resultaat 17
resultaat 18
maria soeters

"Ik kreeg een stroom aan potentiële klanten door de funnel en mijn omzet blijft stijgen"

Maria Soeters - Relatiecoach

Ik heb mij gespecialiseerd in daten en ik help vrouwen dan ook een fantastische partner aantrekken die bij hen past waarmee zij een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie kunnen opbouwen.

Ik zat helemaal vast toen ik Esther eind 2019 benaderde. In september was mijn contract afgelopen bij mijn vorige werkgever en ik was dus al even fulltime aan het proberen mijn bedrijf van de grond te krijgen. Proberen, want ik had geen idee wat ik aan het doen was. Waardoor ik ook niet de resultaten kreeg die ik wilde krijgen.

Toen ik in contact kwam met Esther, I don’t know.. het voelde gewoon als de juiste stap. Ik vond de investering wel een beetje spannend (achteraf gezien was dit een stukje mindset) maar ik heb het toch gedaan.

En toen begon mijn reis. En langzaam maar zeker kwamen dan ook mijn eerste gesprekken binnen. Na verloop van tijd kwamen hier ook mijn eerste klanten uit. Ik had een funnel gebouwd waarbij ik een stroom kreeg aan sales gesprekken. Het afgelopen jaar heb ik er 80-100 gehad denk ik. Als je doet wat Esther je in het programma uitlegt, krijg je een stroom aan potentiële klanten.

Ik heb mijn businessmodel uiteindelijk omgegooid naar groepscoaching en door de kennis die ik heb opgedaan bij Esther, kan ik hierin nu snel groeien. Dit is nu al mijn beste maand sinds ik ben gestart (en dat in Corona tijd).

Ik verwacht deze maand halverwege de 10k uit te komen en volgende maand de sprong te maken naar de 10k. En vanuit daar weer verder groeien!

Nina

"1800 aanvragen via de Viral Loop!"

Nina - Persoonlijk Coach

Ik was niet op zoek naar een nieuwe coach of weer een online programma om te volgen. Wel zocht ik een groepje gelijkgestemden die me konden helpen mijn groepsprogramma te lanceren.

Omdat het een online programma betrof was ik wat huiverig. Nadat ik eerder een online businessprogramma van dezelfde prijs had gedaan maar daar weinig uit had gehaald twijfelde of ik er wel weer aan moest beginnen, of het het wel waard was.

Toch voelde ik vertrouwen in Esther, ik voelde haar oprechtheid en haar rust. Haar geloof in mij en dat persoonlijke zorgde ervoor dat ik de sprong waagde.

Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Niet alleen heb ik het programma terugverdiend, ik bouw echt aan een goede basis van mijn bedrijf maar vooral aan mijzelf als ondernemer, en dat is nog veel meer waard. Esther heeft de materie van het ondernemerschap zich zo eigen gemaakt dat ze het goed kan uitleggen, veel persoonlijke begeleiding geeft en feedback en dat miste ik bij dat andere programma. Hierdoor kon ik goed implementeren wat ze mij leerde. Met als hoogtepunt een Viral loop waar ik meer dan 1800 aanvragen voor kreeg via social media. Boem.

Esther maakt absoluut 100% waar van wat ze zegt. Deze investering heeft zich in geld al terugverdiend, maar wat ik nog veel waardevoller vind is het ondernemersvertrouwen wat ik heb gekregen en de rust die het me geeft.

resultaten 17
resultaten 18
resultaten 19
resultaten 20
resultaten 21
resultaten 22
Irene Schippers

"Mijn leven is totaal veranderd, het traject voelde als een bevrijding van de grenzen ik mezelf had opgelegd"

Irene Schippers - Schrijfhelder

Ik was na twintig jaar als marketeer en na een uitputtend bestaan van 6 jaar als expat, toe aan het me volledig richten op mijn schrijftalent. Maar ik was het beu om altijd maar met mijn werk te moeten leuren. Door brandbooster kon ik de switch maken en is mijn leven totaal veranderd. Ik was altijd meer een volger en facilitator en ben nu iemand die op anderen afstapt en aangeeft hoe ik het zou doen. En mijn klanten vinden dat heerlijk. Ik ben vaak degene die bij hen ook weer het vuurtje aanwakkert. Ik zorg dat ze tot de actie overgaan waar ze al zo lang tegenaan hikken. Voor mij voelde het Brandbooster-traject als een bevrijding van de grenzen die ik mezelf had opgelegd. Esther is heel eerlijk over haar eigen proces en persoonlijke dingen waar ze mee moet leren dealen. En het team om haar heen is ook zo. Qua ondernemen heb ik geleerd dat je heel goed moet weten wat jij de ander wilt bieden. Dat maakt het verkopen van je product - inclusief nee zeggen tegen de klant die niet bij je past - iets wat heel naturel aanvoelt.

Ik sta er versteld van hoeveel mensen mij weten te vinden, terwijl ik niet eens een echte funnel heb.

Mijn eerste paar boektrajecten leverde per stuk al gelijk € 6000 op. Bedragen die ik van tevoren niet voor mogelijk had gehouden. Ik heb daarnaast een online traject van 1200 euro ontwikkeld voor startende ondernemers, waarin ik mijn liefde voor coaching kwijt kan. En het mooie is dat mijn klanten geen rijkelui zijn, maar gedreven mensen die gewoon weten dat het verwoorden van hun missie of jarenlange droom het geld waard is. En ik doe ook nog eens waar ik goed in ben.

resultaten 23
resultaten 24
resultaten 25
resultaten 26
resultaten 27
resultaten 28
Berna

"Klanten zeggen nu stuk voor stuk 'JA' op mijn trajecten en ik heb dankzij mijn funnel al duizenden mensen kunnen bereiken"

Berna - Orthomoleculair Therapeut

Voordat ik bij Esther kwam had ik geen idee hoe ik mijn ideale klanten online kon bereiken, ik was een ‘digibeet’.
Ik was nog startende maar besloot voor het grotere programma (ImpactMachines) te gaan omdat ik langer de tijd wilde om alles op te zetten.

M’n webinarfunnel draait sinds Corona en heb daarmee heel veel nieuwe mensen kunnen bereiken en klanten kunnen verwelkomen.
Klanten die stuk voor stuk JA zeggen op mijn trajecten zodat ik ze echt van A tot Z mag begeleiden.

Ik heb geleerd hoe ik Facebook adverteren zelf kan inzetten en beheren zodat mijn funnel doorlopend draait en heb hiermee al duizenden mensen online mee kunnen bereiken.

Ik had in september zelfs een wachtlijst van klanten want mijn praktijk zat helemaal vol!

resultaten 29
resultaten 30
resultaten 31
resultaten 32
resultaten 33
resultaten 34
Sabine Boogaard

"Mijn mindset is veranderd waardoor ik nu hogere prijzen durf te vragen en open sta voor groei. Ik ben door Brand Booster zowel zakelijk als privé enorm gegroeid"

Sabine Boogaard - webdesigner & blogger

Ik heb tijdens het traject enorm veel geleerd over ondernemen en over wat ik zelf wil aanbieden. Mijn doelgroep is duidelijk geworden, net als mijn diensten. Waardoor ik nu de ideale klant aantrek. Het programma heeft me enorm geholpen mijn mindset te veranderen, waardoor ik nu hogere prijzen durf te vragen en open sta voor groei. Daarnaast heb ik simpelweg veel geleerd over funnels en handige tools en programma's die ik kan gebruiken voor mijn bedrijf. Door Brand Booster ben ik enorm gegroeid met zowel mijn bedrijf als persoonlijk.

Het heeft me een boost in inkomen opgeleverd. Iets wat me weer enorm heeft geholpen om verder te groeien, vertrouwen te hebben en mijn mindset te ontwikkelen.

Ik bied zowel een online programma om succesvol te leren bloggen, als een intensief 1 op 1 traject voor ambitieuze ondernemers die snel resultaat willen behalen met bloggen, in de vorm van meer bezoekers, inkomsten en/of klanten (afhankelijk van het soort blog dat iemand heeft en de doelen). Daarnaast maak ik professionele WordPress websites voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf.

resultaten 35
resultaten 36
Carina Roemers

"Bizar veel kennis in één programma en alleen al door module 1 ging mijn bedrijf als een speer waardoor ik niet eens toekwam aan het bouwen van de funnel"

Carina Roemers - bekende trouwambtenaar in Nederland en founder van de CR Academy.

Ik koos in november 2018 voor Esther en het programma ImpactMachines omdat zij eindelijk iemand is die gewoon zegt waar het op neerkomt. Ze zei: 'Ik weet wat je nodig hebt, betaal mij en ik leer je alles". Ik hoef geen maandenlange 'inspirerende mailtjes', ik wilde gewoon knallen! No time to waste!

We zijn inmiddels 2 jaar verder en ik zal je iets schokkends vertellen: alleen door Module 1 (de Mindset module) is er van alles veranderd. Esther vat enkele jaren studie over Kwantummechanica samen in hapklare brokken waardoor je de wereld met andere ogen gaat bekijken en menselijk gedrag beter kunt begrijpen. Als je die lessen hebt geleerd, snap je vele andere lessen daarna veel beter. (Ik snap eigenlijk niet dat er nog coaches zijn die dit er niet bij pakken.)

Mijn bedrijf ging al als een speer en toen ik mijn wereld beter leerde begrijpen nam dat alleen maar toe. Ik zal je eerlijk bekennen dat ik nog steeds geen salesfunnel heb gebouwd, simpelweg omdat ik het nog niet nodig heb gehad. Toch ga ik er nu alsnog mee aan de slag want het blijft een wens van mij om met deze kennis en kunde ieder willekeurig bedrijf te kunnen laten vliegen!

Wat mij in ieder geval duidelijk is, is dat Esther:

Briljant slim is.
In Nederland qua inhoudelijke kennis op eenzame hoogte acteert.
Bizar veel kennis in 1 programma heeft geknald
Zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.

Dus tja... wat kan ik zeggen? Starten maar, ze zal je verwachtingen overtreffen.

resultaten 37
resultaten 38
resultaten 39
resultaten 40
Marianne

"Ik kende mijn eigen verhaal wel en was goed in wat ik deed, maar nu leerde ik om dit zo onder woorden en onder de aandacht te brengen zoals ik niet voor mogelijk had gehouden!"

Marianne - Eigenaar FOOD80/20 & coachingspraktijk Mind-Move

Het is niet overdreven als ik zeg dat alles om mij heen in beweging is gekomen.

Ik voelde mij gezien en begrepen door Esther en haar team, een groep mensen die naast mij kwamen staan en mij mee op weg hielpen met de zaken die mij niet gemakkelijk afgingen. Mijn eigen verhaal kende ik wel en was goed in wat ik deed, echter nu leerde ik om dit zo onder woorden en aandacht te brengen zoals ik niet voor mogelijk had gehouden! Daarbij kreeg ik inzicht in de mogelijkheden van social media, de kracht van film/fotografie en het vertellen van je verhaal. De kracht van je gedachten te leren inzien is een groot goed en dit heb ik mogen ervaren en wegzetten in mijn doelen, zowel op zakelijk als persoonlijk niveau.

In de tussentijd ben ik FOOD80/20 gestart en heb daar een behoorlijk verdienmodel al in behaald. Het geleerde bij Brand Booster heb ik ingezet en ik blijf werken aan mijn coachingspraktijk.

Mijn leven is pittig, maar volgens een prachtig en enerverende kronkelweg verlopen waarvan ik de waarden en processen nu deel met anderen. Met als doel daar te komen waar men zelf wil; als individu of als regiehouder van een gezin. Ik heb een fijn leven en wens dit ook voor anderen!

resultaten 41
resultaten 42
resultaten 43
resultaten 44
resultaten 56
resultaten 45
Steven Witkam

"Wat in eerste instantie nog een simpele gedachte was, is door het Brand Booster programma uitgegroeid tot een serieus bedrijf"

Steven Witkam - Networkbooster.nl

Samen met Esther zijn wij gestart met het programma van Brand-Booster. Alles klopte gewoon en als je de kansen ziet moet je ze benutten. Wat in eerste instantie nog een simpele gedachte was is door het Brand Booster programma uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Voor ons een hele ontdekkingsreis omdat wij helemaal niet gewend zijn om als expert je diensten aan te bieden. Laat staan de kennis te hebben van enig product die je daarvoor nodig hebt. Dit hebben we allemaal bij Esther geleerd.

Ik ben expert op het gebied van netwerkmarketing en ik help mensen via mijn programma naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid.

Ik ben 32 jaar actief geweest als zelfstandig ondernemer in de retail en 4 succesvolle lingerie winkels opgebouwd samen met mijn echtgenote Diny. Maar ondanks alle succes en ‘vrijheid’ voelde dat helemaal niet zo en hebben we samen besloten nog een echte carrièreswitch te maken. Ik heb door jarenlange ervaring de code gekraakt om via een programma (systeem) succes te krijgen en passief inkomen op te bouwen met netwerkmarketing.

Was het eenvoudig? Nee, zeker niet! Maar wij zijn zo blij en dankbaar dat wij deze keuze gemaakt hebben. We zijn uniek in de markt met ons bedrijf (aanbod) en weten dat we heel veel mensen kunnen helpen hun dromen waar te maken om de gedroomde vrijheid te krijgen. Inmiddels zijn we actief op de markt en de eerste klanten zitten in het programma. We zien mensen persoonlijk enorm groeien zoals wij dat zelf ook ervaren hebben. Zij verdienen geld en wij door netwerkmarketing dus ook. Hoe mooi is dat?

resultaten 46
resultaten 47
resultaten 48
resultaten 49
Marianne Backx

"Ik geniet nu van het contact met potentiële klanten door de manier hoe ik het geleerd heb"

Marianne Backx - TalentenExpert.nl

Ik heb ondersteuning gekregen van Esther voor de marketing van mijn bedrijf. Wat zo leuk is aan Esther is dat ze steeds denkt in mogelijkheden. Ze kijkt goed waar je staat en wat jij nodig hebt om verder te komen. Ze is kritisch én constructief in haar feedback, zodat jouw marketing funnel qua inhoud en aanpak steeds beter gaat worden. Ik heb veel van haar en haar team geleerd. Naar buiten treden, daar heb ik van nature niet heel veel behoefte aan. Het was voor mij echt belangrijk dat ik hier hulp bij kreeg.

Ik was liever met de inhoud bezig dan met marketing. Esther heeft me geleerd dat marketing ook leuk is, als je dit doet op een manier die bij jou past. Ik geniet van het contact met potentiële klanten. Ik ben oprecht nieuwsgierig naar hun verhaal en ik kijk of mijn programma de beste oplossing is. Deze oprechtheid voelen ze en ze zijn me hiervoor heel dankbaar en ik ben blij dat ik iets heb kunnen betekenen voor hen. Als zij niet wisten van mijn bestaan, hadden ze me nooit gebeld.

Aan het eind van het traject bij Esther had ik mijn marketing funnel bijna draaiend, waarna ik zelfstandig verder kon. Marketing is nu een belangrijk onderdeel van mijn business geworden. Een onderdeel waar ik nu niet meer voor wegloop en waar ik lol in heb. Het is de basis van mijn bedrijf.

resultaten 50
resultaten 51
resultaten 52
resultaten 53
resultaten 54
resultaten 55
Jo-Ann Liauw

"Het hebben van een funnel heeft mij meer rust en tijd opgeleverd"

Jo-Ann Liauw, De StressCoach

Tijdens het oprichten van mijn eerste bedrijf de-stresscoach.com heeft Esther mij geholpen hoe je een funnel en een waardevol webinar maakt dat automatisch blijft doorlopen.
Het hebben van een funnel heeft mij meer rust en tijd opgeleverd, omdat er doorlopend leads kunnen worden gegenereerd.