Over mij

Je bent goed in je vak en je kunt mensen of bedrijven als geen ander helpen, maar de illusie van ‘als je maar goed bent in je vak dan komen de klanten vanzelf wel’ heb je ondertussen ontdekt.

En je bent er ook wel achter gekomen dat druk en productief zijn nog niet betekent dat je met de JUISTE dingen bezig bent.

En misschien knaagt het ergens ook wel dat je niet goed jouw ideale klant kan bereiken, terwijl je anderen wel online succes ziet hebben.

Precies dat had ik nog niet zo lang geleden.

Ik was gespecialiseerd in marketing en ik creëerde en vermarkte het ene na het andere concept en product. Ik kon binnen 5 minuten een businessmodel voor iemand bedenken, helemaal aansluitend op iemands passie.
Ik werkte keihard als fulltime marketingmanager bij een technisch bedrijf dat groeide als kool. Ik ontwikkelde concepten, creatieve campagnes, ik ontwikkelde zelfs een kinderboekje.

Mijn creatiekracht was zo groot dat ik daarnaast zelfs nog een nieuw product ontwikkelde, genaamd Molinis. Vijf jaar lang was ik met productontwikkeling bezig (2009-2014) en vanaf 2015 verkocht ik mijn eerste zelf gecreëerde collectie online en aan winkels. En besloot ik ook nog even wereldwijd online te verkopen. Gelukkig met succes, maar het kostte veel tijd en geld.

Ik had namelijk een hele nieuwe productcategorie bedacht (!), niemand googled op ‘schoen accessoires’. Dus dat ik hier vraag naar kon creëren vond ik magisch mooi, maar het had ook een lange adem nodig én een diepe portemonnee.

Daarnaast besloot ik ook nog eens een rieten parasolhandel op te zetten. Ik ben helemaal gek van alles wat met PARADIJS te maken heeft. Alles wat ik doe is voor het creëren van paradise.

Esther Megens over mij 2

Juist de groep waar ik mij het meeste mee kon identificeren; mensen die het liefste anderen helpen naar een transformatie.

Die veel kennis en ervaring hebben, zoals ik…

Altijd keihard hebben gewerkt, zoals ik…

Een (te) groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben, zoals ik…

Niets liever willen dan VRIJHEID creëren voor zichzelf en voor hun familie, zoals ik...

En de meeste voldoening halen uit anderen zo goed mogelijk helpen, zoals ik…

Mensen die ook graag GEZIEN en GEHOORD willen worden, omdat ze zoveel te bieden hebben.

Deze groep help ik met mijn 2 programma’s MarketingMachines© en ImpactMachines©.

Ik ben nu een trotse business minimalist, ik doe minder maar beter. Juist daardoor ervaar ik vrijheid en kan ik het maximale uit het leven halen. Dat is voor mij PARADIJS. Het vrije, zorgeloze leven.

Mijn klanten halen doorlopend resultaten terwijl ik officieel maar 8 uur per week aanwezig hoef te zijn in mijn bedrijf.

Er is niets dat mij meer voldoening geeft dan dat. De resultaten pagina is mijn meest trotse bezit.

Hoe ik mijn online bedrijf heb gebouwd geef ik door aan Coaches en Experts zodat zij op hun beurt weer levens van anderen kunnen transformeren.

Want weet je wat het is...

“The world needs dreamers and the world needs do-ers.
But above all, the world needs
dreamers who do.”

Schrijf je daarom alvast in voor mijn gratis trainingsvideo als je klaar bent om te gaan DOEN.
Met mij aan je zijde, zodat jij de impact kan maken die je wilt...

...terwijl je ondertussen ook steeds meer richting PARADIJS gaat voor jou en voor jouw familie.

Esther Megens over mij

Toen ik mijn balkonnetje in Doetinchem tropisch wilde maken bedacht ik dat zo’n rieten parasol het ultieme Caribische effect geeft. Maar die parasols waren toen nog niet te koop, dus na veel onderzoek vond ik een leverancier in het verre oosten en importeerde ik honderden stuks. Want ja; als ik graag een Caribische sfeer in mijn tuin wil creëren, dan gun ik dat anderen ook.
Binnen 2 seizoenen waren de parasols uitverkocht.

Maar het was nog steeds 'eb' in mijn leven.

Ik deed zoveel…


Ik creëerde zoveel…


Er ging zoveel tijd, geld en energie in alles zitten…

Ik was heel goed in datgene wat ik deed, maar ik zag anderen doen wat ik ook het liefste wilde doen.

Zij waren online zichtbaar via social media en hielpen anderen.

Én kregen daar in overvloed voor betaald.
Dat wilde ik ook.

Maar dan op de GOEDE manier, zodat degenen die je helpt ook daadwerkelijk resultaten behalen.

Met wat ik in huis had vond ik dat ik ook een keer echt mocht gaan oogsten met mijn kennis. Anderen helpen met hun marketing.

Maar dan op een SLIMME manier. Dus niet dat ze superdruk zijn met online marketing maar - net als ik - gewoon anderen helpen en vrijheid creëren.

Door slimme assets te bouwen, die vóór ze gaan werken.

Esther Megens over mij 3
Esther Megens over mij 4

Psst; als je daarnaast ook nieuwsgierig bent geworden naar mijn missie, check dan online-opschalen.nl